Over ons

De Schatberg & FEC Sevenum | Voor de Zaak

De Schatberg, een vakantiepark gelegen in het rustieke Sevenum, vond zijn oorsprong halverwege de jaren zestig met de aanleg van de Midden Peelweg. Door zandafgravingen ontstond er een mooie zwemvijver voor de inwoners van Sevenum. De Schatberg was al snel een begrip in de omgeving en is sindsdien alsmaar gegroeid. Van zwemvijver tot buitenbad met restaurant en zo verder tot het veelzijdige vakantiepark dat het nu is.  

De bouw van het Fun & Entertainment Center in 2018 zorgde voor een nog completere ervaring voor onze bezoekers. De prachtige ligging in de Noord-Limburgse Peel, de sfeervolle inrichting en de multifunctionele indeling maken van De Schatberg en FEC Sevenum tot de perfecte locatie voor ieder evenement. Hiermee gaat een droom van de eigenaren in vervulling. 

Van bedrijfsfeesten en cursussen tot congressen en bedrijfstrainingen, bij De Schatberg & FEC Sevenum | Voor de Zaak is alles mogelijk. 

Monique helpt u graag verder!

Verbazing voor iedereen!

Activiteiten

Leg het werk even neer en leer uw collega’s op een andere manier kennen! Test hun algemene kennis tijdens de Pub Quiz, ga de strijd met ze aan in de Lasergame Arena of op onze prijswinnende bowlingbanen.

Meer informatie

Vergaderen

Een vergadering plannen? Kies voor een van de arrangementen.

Meer informatie

Eten en drinken

Een compleet verzorgd buffet, walking dinner, borrelplank en meer..

Meer informatie

Over ons

Gasten blijven verbazen, dat is onze passie. Lees meer over het ontstaan van De Schatberg & FEC Sevenum | Voor de Zaak.

Meer informatie

Ook mogelijk

Bij onze partners op De Schatberg maakt u van uw teamuitje een onvergetelijke ervaring.

Meer informatie

Een feest of event organiseren

Op zoek naar een geschikte locatie om uw evenement te organiseren. Van kleinschalige borrel tot groot feest of netwerkevenement, bij Voor de Zaak kan het allemaal.

Meer informate

Bekijk onze agenda

Er is bij De Schatberg en FEC Sevenum het hele jaar door ontzettend veel te beleven.

 • 17 Nov
  Lasergame Bedrijfscompetitie
 • 25 Dec
  Kerstbrunch en -diner
 • 26 Dec
  Kerstbrunch
 • 31 Dec
  Sylvester Party

”Men praat er nog steeds over…”

Wij hebben tweemaal gebruik gemaakt van de faciliteiten en ambiance van Voor de Zaak. Samen met onze relaties hebben we in het ABC Restaurant een goed verzorgd officieel gedeelte laten plaatsvinden. Het is ons zo goed bevallen dat we de bijeenkomst daar jaarlijks willen laten terugkeren.

Je vindt ons hier!

De Schatberg en FEC Sevenum zijn gunstig gelegen in Sevenum. Neem afslag 38 op de A67 Eindhoven-Venlo en maak u op voor een verbazingwekkende en inspirerende dag.

FEC Sevenum
Midden Peelweg 7
5975 MZ Sevenum
Nederland

Plan je route
De locatie