Activiteiten

Vergaderen hoeft niet saai te zijn! Plan een actieve vergaderbreak in of combineer uw bedrijfsfeest met leuke activiteiten.
Bij De Schatberg & FEC Sevenum combineert u binnen -en buitenactiviteiten met events wat zorgt voor een geweldige sfeer, de teamgeest versterkt en ervoor zorgt dat uw gasten met een glimlach op hun gezicht vertrekken.

Offerte aanvragen

Mogelijke activiteiten

Bowlen

Ga de strijd met elkaar aan op onze bowlingbanen! Een activiteit die gegarandeerd voor de nodige dosis fanatisme zorgt.

Is normaal bowlen een beetje standaard? Dan kunt u kiezen voor Hyperbowling, waarbij spelers bonuspunten kunnen scoren door lichtgevende doelen te raken aan de zijkanten van de baan.

Acht banen, maximaal zes personen per baan.

X-Cube

In deze digitale Escape Rooms staat teamwork centraal! Lossen jullie een moord op of gaan jullie op missie als geheim agent?

Twee X-Cubes, maximaal zes personen per cube.

Fun Curling

Drie, twee, één, schuiven maar! Welk team schuift de stenen het dichtst bij het huis en gaat er met de winst vandoor?

Twee banen, maximaal acht personen per baan.

Meer weten?

Pubquiz

Verdeel de groep in teams en vindt uit wie de bollebozen van de groep zijn. Ondertussen kunnen de deelnemers genieten van een hapje en een drankje. Een uitstekende activiteit voor grote groepen!

De pubquiz kan met maximaal 200 personen gespeeld worden.

Buitenactiviteiten

Voor de actieve groepen is het ook mogelijk om verschillende buitenactiviteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan waterskiën, paintball of het klimparcours.

De buitenactiviteiten zijn uitsluitend geopend in het seizoen.

Lasergame

Tijdens de lasergame worden jouw collega’s opeens je grootste vijand! Probeer in de verschillende zones je tegenstanders zo vaak mogelijk uit te schakelen, terwijl je zelf ongeschonden blijft.

Vooraf ontvangt iedere speler een eigen uitrusting inclusief lasergun. Heb je een raak schot of ben je geraakt, dan weet je dit direct door licht- en geluidseffecten.

Maximaal 22 personen per heat.

Social Games

Wat is er nou beter dan lekker met collega’s een ontspannen spelletje poolen, darten of sjoelen? En dat allemaal onder het genot van een drankje. Game on!

social games

American Golf

Volg Route 66 en maak een roadtrip door Amerika. Tijdens de American Golf kom je van alles tegen wat met Amerika te maken heeft, van hotdog-kraam tot milkshake en van Las Vegas tot een Harley Davidson.

Door de special effects is geen enkele van de 18 holes hetzelfde. Lukt het jullie om een hole-in-one te slaan?

18 holes, maximaal 6 personen per spel.