Veelgestelde vragen

U vraagt, wij geven antwoord!

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over een bedrijfsevenement of vergadering De Schatberg & FEC Sevenum | Voor de Zaak. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met Monique Peeters of via het contactformulier.

  • Categorie├źn:
  • Algemeen
  • Bereikbaarheid
  • Kosten/financi├źn
  • Extra mogelijkheden

Voor de Zaak is er voor al uw bedrijfsevenementen. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een gezellige teamactiviteit, effectieve vergadering of knallend personeelsfeest. Twijfelt u of Voor De Zaak geschikt is om uw zakelijke evenement te organiseren? Neem dan contact op met Monique en zij bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn.

De Schatberg en FEC Sevenum zijn slechts een paar honderd meter van elkaar verwijderd en in minder dan 10 minuten wandelt u van het ene hoofdgebouw naar het andere hoofdgebouw. Doordat beide locaties een aparte parkeerplaats hebben is het ook mogelijk deze afstand met de auto af te leggen.

Ja, u kunt de locatie van tevoren komen bezoeken. Neem hiervoor contact op met Monique. Zij zal samen met u een afspraak inplannen zodat u de locatie kan komen bekijken.

Alle activiteiten en ruimtes die op de website worden beschreven bevinden zich ofwel op het terrein van de Schatberg of bij FEC Sevenum. De ruimtes FEC Bar & Balls en het ABC-Restaurant zijn de enige ruimtes die zich bij FEC Sevenum bevinden. De andere ruimtes bevinden zich bij de Schatberg. Van de activiteiten bevindt het (hyper)bowlen en het lasergamen zich bij FEC Sevenum. De andere activiteiten bevinden zich op de Schatberg.

Zowel bij FEC Sevenum als bij de Schatberg is een parkeerplaats aanwezig. Hier kunt u gratis gebruik van maken.

Zowel het gebouw van de Schatberg als FEC Sevenum is toegankelijk voor mindervaliden.

De Schatberg en FEC Sevenum zijn gelegen direct naast de snelweg A67 op de grens van Brabant en Limburg. Vanuit afrit 38 is het slechts twee minuten rijden naar de twee locaties. Op de locaties is genoeg parkeergelegenheid.

Op onze website is het mogelijk om uw eigen evenement samen te stellen. Wanneer u uw evenement heeft samengesteld zal er een prijsindicatie van uw evenement worden gegeven. Let op: dit is een prijsindicatie en deze prijs is dus niet definitief. Wanneer u een definitieve offerte wilt ontvangen kunt u deze aanvragen door een mail te sturen naar voor-de-zaak@schatberg-fec.nl

Ja, dat kan. De Schatberg biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden aan. Bekijk op de website van de Schatberg welke accommodaties nog beschikbaar zijn.

Natuurlijk, indien de ruimtes beschikbaar zijn op de dag van uw evenement kunt u gebruik maken van meerdere ruimtes.

Stel je vraag

U vraagt, wij geven antwoord!

Zoals u heeft kunnen lezen op onze website zijn de mogelijkheden bij Voor de Zaak eindeloos. Wellicht heeft u dus nog vragen of opmerkingen. In dat geval helpt Monique, onze eventmanager, u graag verder. Neem dus gerust contact met haar op. Dit kan per mail, telefonisch of via het contactformulier op de website.

Monique helpt u graag verder!