Activiteiten van onze partners

Op het terrein van De Schatberg zit een drietal bedrijven gevestigd waarbij u leuke activiteiten kunt boeken. Om een activiteit te boeken bij onze partners dient u zelf contact op te nemen met het desbetreffende bedrijf.

Ook leuk om te doen op De Schatberg!

Zoals u ziet is het aanbod van (ont)spannende activiteiten bij Voor de Zaak groot! Op het terrein van De Schatberg bevinden zich enkele bedrijven waarmee wij de handen ineen hebben geslagen om de keuze voor u nog uitgebreider te maken. Meer informatie vindt u hieronder of op de websites van deze bedrijven.

Paintballen bij Adventure Paradise

Op zoek naar spanning, avontuur en wedstrijdelementen tijdens jullie activiteit? Bij Adventure Paradise spelen u en uw collega’s een uitdagend potje paintball.  Duik weg voor de verfkogels van de tegenstander maar probeer ondertussen zo dicht mogelijk bij uw collega’s te komen om hen wél te kunnen raken.  

Wakeboarden bij Seven-Twenty

Zijn u en uw collega’s echte waaghalzen? Dan is Seven-Twenty Cablepark een geschikte uitdaging voor jullie. Bind een paar waterski’s onder of stap op een wakeboard en waag een poging. Met een omtrek van 783 meter is de kabelbaan van Seven-Twenty geschikt voor zowel beginners als professionals. Ga naar de website van Seven-Twenty Cablepark voor meer informatie