Eten en drinken

De Schatberg en FEC Sevenum Voor de Zaak heeft diverse opties op het gebied van eten en drinken waar u uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een compleet verzorgd buffet, een walking dinner, à la carte diner, broodjeslunch of een borrelplank voor op tafel.

Offerte aanvragen

Drankarrangementen

Voor uw bedrijfsfeest, diner of event heeft u de keuze uit verschillende drankarrangementen. Er zijn arrangementen voor 4, 5 of 6 uur en van standaard tot uitgebreid.

Heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Van ontbijt tot late night snack

Buffetten en hapjes

Wij verzorgen uitgebreide ontbijt-, lunch-, brunch- en dinerbuffetten, maar ook hapjes of een walking dinner behoren tot de vele mogelijkheden.

Meer informatie

Serre Restaurant

In de Serre geniet u van een diner van onze à la carte kaart, maar een diner in buffetvorm, lunch of ontbijt behoren ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie

FEC Sportsbar

Met een industriële en moderne inrichting, grote bar, zit- en staplaatsen en een podium is FEC Sportsbar uitermate geschikt voor een feest voor u en uw collega’s.

Meer informatie

ABC Restaurants

Een all-in diner bij het ABC Restaurant is ideaal voor zowel kleine als grote groepen. Met onze 12 verschillende restaurants is er voor ieder wat wils.

Meer informatie