Serre Restaurant

Het Serre Restaurant biedt een mooi uitzicht over het water, veel daglicht en directe toegang tot het buitenterras. In de Serre geniet u van een diner van onze à la carte kaart, maar een diner in buffetvorm, lunch of ontbijt behoren ook tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Dineren, lunchen en ontbijten

In het Serre restaurant geniet u niet alleen van een heerlijk diner, maar ook van het prachtige uitzicht over het water. Het Serre Restaurant biedt een uitgebreid à la carte menu met allerlei heerlijke gerechten. Van lunch tot diner en van vegan tot vlees en vis.

In de keuken van het Serre restaurant worden seizoensgebonden gerechten bereid met verschillende streekproducten; dit zorgt ervoor dat er per seizoen een unieke kaart wordt samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan asperge-, mossel- of wildgerechten.

In het Serre restaurant kun u naast à la carte dineren ook lunchen, ontbijten of genieten van een uitgebreid warm en koud buffet.

Meer weten over de mogelijkheden?

Mogelijkheden

à la carte lunchen en dineren

Op onze menukaarten vindt u allerlei verschillende gerechten. Er is voor ieder wat wils en uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale (dieet)wensen of allergieën.

Bekijk menukaart

Ontbijten

Met een uitgebreid ontbijt start u uw zakelijke meeting met voldoende energie!

Meer informatie

Borrelen

Naborrelen aansluitend aan een vergadering of activiteit? De Serre of het Lounge Terras zijn hiervoor uitermate geschikt.

Meer informatie

Buffetten

Wij verzorgen uitgebreide buffetten voor zowel een brunch, lunch of diner.

Meer informatie

Sfeer impressie

De Serre is geschikt voor groepen van 30 tot 100 personen. Daarnaast is er een mogelijkheid om een deel van het Lounge Terras af te huren. Dit is mogelijk vanaf 50 personen.

Offerte aanvragen