Lasergamen

Prepare for battle!

Sportief bezig zijn én teambuilden tegelijk, dat kan bij FEC Lasergame. Ga samen met uw collega’s de strijd aan in onze Lasergame Arena of neem het juist tegen ze op. Nadat jullie eerste uitgebreide instructies hebben gekregen van een van onze werknemers betreden jullie de Arena die bestaat uit twee verdiepingen.

Gewapend met een ultramoderne Lasergun en -vest sluipt u door de nauwe gangen op zoek tegenstanders. Ga in de aanval door te verplaatsen tussen beide verdiepingen of zoek een veilig plekje en laat de ”vijand” het initiatief nemen. Kies de beste strategie en wie weet haalt u de meeste hits. 

Aan het eind van het spel ontvangt iedere deelnemer zowel een team als individuele score. Welke collega is het vaakst geraakt en moet de hele week koffie halen? 

Heeft u een vraag?

Sfeerimpressie

Onze lasergame arena bestaat uit twee verdiepingen. Een heat kan met 22 personen tegelijkertijd gespeeld worden en duurt 24 minuten inclusief uitleg. U kunt ieder voor zich spelen, maar ook in teams van vier.

Aan het einde van de heat kunt u bekijken wie de beste scores heeft behaalt, maar ook hoe veel calorieën u heeft verbrandt en wie u het vaakst heeft geraakt. Vooral dat laatste zorgt voor een leuk gespreksonderwerp na afloop.