Hyperbowlen en Classic bowlen

Hyperbowlen en Classic bowlen

HyperBowlen is een nieuwe spelvariant van het alom bekende bowlen. De verschillende spelvarianten bieden een mix van hightech, gaming en bowlen. Elke spelvariant heeft zijn eigen uitdagingen en met één bal kan het klassement volledig op zijn kop gezet worden! Speel in teamverband of ga individueel de strijd aan en geniet van een enerverend potje bowlen!

Wilt u toch liever Classic Bowlen? Dat kan natuurlijk ook! Met één druk op de knop wisselt de Classic Bowlingbaan naar een HyperBowlingbaan of andersom. 

In totaal beschikt FEC over acht hyperbowlingbanen en heeft daarmee ruimte om met maximaal 64 personen tegelijk te spelen. Achter de bowlingbanen bevindt zich het zitgedeelte van FEC Bar & Balls. Hierdoor kunnen de hyperbowlingbanen bijvoorbeeld makkelijk gecombineerd worden met een borrel of ontvangst. 

Monique helpt u graag verder!

Sfeerimpressie

Onze prijswinnende bowlingbanen huren voor uw bedrijfsevent? Op onze 8 bowlingbanen is het mogelijk om met 64 personen tegelijkertijd te spelen. Er zijn namelijk 8 personen per baan toegestaan. Een potje bowlen duurt doorgaans 60 minuten wij kunnen ons dus voorstellen dat u dorst krijgt. Gelukkig is de bar van Bar & Balls direct binnen handbereik.